Katarina♥ god/goddess
Character sheet божествен родител:: име на героя:: Diana, but you can call me Katarina половинка::
| Заглавие: Katarina(Diana) Сря Фев 19, 2014 6:40 pm | |
| Име на Бога: Diana бог на: (пр.морето,небето и т.н.) Луната
Характер:Диана или името на жената, за която се представя(Катарина), е властна жена, която обича да контролира нещата. Независима и почти никога самотна. Чувствата и' се ръководят от Лунните фази. Усмивката, въпреки че е рядка, е пленяваща, защото по този начин тя обича да примамва хората.
Кратка история: Диана, освен на Луната, е защитничка на ловците и тя самата в повечето изображения е рисувана като жена, носеща лък и стрели. Един ден по време на къпане в незнайно и неизвестно езерце, мъж на име Актаеон я шпионирал. Тя се разгневила и го превърнала в елен, а неговите хрътки насъскала срещу него. снимка + лик на героя,който използвате:
Нина Добрев( Мисля, че е запазена за мен) Пп. Ако може да не ми сменяте името на Диана, а да е така, но ако има проблем, го сменете | |
|
Venus. god/goddess
Character sheet божествен родител:: родена от кръвта на Кронос,паднала в морето име на героя:: Венера/ гръцки аналог- Афродита половинка::
| Заглавие: Re: Katarina(Diana) Сря Фев 19, 2014 7:04 pm | |
| Одобрена си! (: Няма да сменям името,само напиши в чаръктър шийта,че героинята ти се казва Диана. | |
|