| Търси се:Екип! | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Venus. god/goddess
Character sheet божествен родител:: родена от кръвта на Кронос,паднала в морето име на героя:: Венера/ гръцки аналог- Афродита половинка::
| Заглавие: Търси се:Екип! Сря Фев 19, 2014 11:57 am | |
| Вестник "Олимп Таймс" събира своя екип.Няма значение какъв сте,важното е да сте отговорен спрямо работата си,да събирате новини и клюки от случващите се събития и около веднъж месечно да имаме оформен и готов брой на вестника. редактор-някой,който разбира от програми и да оформя новините и снимките под формата на вестник.- .Nathaniel.новинар-който ще събира интересните новини репортер-ще събира клюките фотограф-ще дава снимките на редактора,преработени за по-автентичен вид- Джейсънчовек за времето-той ще съставя месечната прогноза накратко- Mattias ZemblerАко сте ентусиазиран и мислете че ще се справите,можете да се запишете тук!Ако имате въпроси,казвайте.Може да кандидатствате и за две места.Благодаря ви! (:
Последната промяна е направена от Venus. на Вто Мар 18, 2014 11:38 am; мнението е било променяно общо 7 пъти | |
|
| |
.Nathaniel. god/goddess
Character sheet божествен родител:: име на героя:: Ерос;когато е на земята Натаниел половинка::
| Заглавие: Re: Търси се:Екип! Нед Мар 02, 2014 1:37 pm | |
| | |
|
| |
Venus. god/goddess
Character sheet божествен родител:: родена от кръвта на Кронос,паднала в морето име на героя:: Венера/ гръцки аналог- Афродита половинка::
| Заглавие: Re: Търси се:Екип! Нед Мар 02, 2014 2:13 pm | |
| | |
|
| |
Mattias Zembler Делегацията
Posts : 16 Join date : 28.02.2014 Location : Camp Half-Blood, Camp Jupiter, Underworld
Character sheet божествен родител:: Hades име на героя:: Мац Земблър половинка::
| Заглавие: Re: Търси се:Екип! Нед Мар 02, 2014 2:49 pm | |
| Мога ли да съм вашия weather forecaster? Само да кажете дали прогнозата трябва да е истинска или аз да си я измислям. | |
|
| |
Venus. god/goddess
| Заглавие: Re: Търси се:Екип! Нед Мар 02, 2014 4:09 pm | |
| Естествено,че може-може да измисляш времето,но горе-долу да съвпада с реалното (: | |
|
| |
Джейсън Делегацията
Posts : 18 Join date : 16.03.2014 Location : Camp Half-Blood
Character sheet божествен родител:: Юпитер име на героя:: Джейсън Грейс половинка::
| |
| |
Venus. god/goddess
| Заглавие: Re: Търси се:Екип! Вто Мар 18, 2014 11:36 am | |
| ами ще се поискват определен тип снимки за статиите и най-вероятно ще ги преработваш за по-голяма автентичност,поста е твой | |
|
| |
;Dani Римлянин
| Заглавие: Re: Търси се:Екип! Пон Апр 14, 2014 10:51 am | |
| Аз също имам желание да се включа и нямам претенции относно това каква ще съм, ако не е проблем, може да изберете Вие ^^ | |
|
| |
Proserpina god/goddess
Character sheet божествен родител:: Церера и Юпитер (Деметра и Персефона) име на героя:: Персефона. половинка::
| Заглавие: Re: Търси се:Екип! Чет Апр 17, 2014 3:21 pm | |
| Ами когато другата админка се появи ще ти каж със сигурност, защото идеята е нейна, но аз предлагам да си новинар | |
|
| |
;Dani Римлянин
| Заглавие: Re: Търси се:Екип! Чет Апр 17, 2014 5:46 pm | |
| Добре, нямам нищо против. Благодаря :3 | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Търси се:Екип! | |
| |
|
| |