Ian Brodie Римлянин
Character sheet божествен родител:: Марс име на героя:: Иън Броди половинка:: in love with Таная.
| Заглавие: Ian Brodie - For the Legion. Вто Фев 18, 2014 9:39 pm | |
| Име на Героя: Иън Антъни БродиГодини: (до 20 )божествен родител: Марссмъртен родител:РеяИстория: През целият си живот,знаех какъв съм.Майка ми ми каза,че съм син на Марс и когато стана на 6,вълчицата Лупе ще ме отведе в лагер за деца на богове,като мен.Майка ми бе съвсем обикновенна смъртна жена,която по-късно се омъжи и сега имам сестричка.Лупе видя голям потенциал в мен,каза,че ще стана велик войн.Не исках да разочаровам никого,за това винаги давах най-доброто от себе си.Взех голямо участие по време на войната с Гея.Защитих приятелите си,домът си.Исках да накарам баща си Марс да се гордее с мен.След края на войната дори веднъж говорих с него,помня го сякаш беше вчера:-Гордея се с теб,Иън.И не скърби за миналото.Те умряха да защитят каузата си.Умряха,като истински войни. Загубих ума и дума от присъствието му.На боговете им бе забранено да имат контакт с децата си,затова бях почти сигурен че няма да го видя скоро отново. -Благодаря ти...Марс.-не можех да му кажа татко?И как след като това бе богът на войната,а и нямахме никакъв предишен разговор.Но се радвах на одобрението му снимка + лик на героя,който използвате:alex pettyfer | |
|