Mysticks RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

it's a brand new world here-Bloody & Adventures!

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Ian Brodie - For the Legion.

Go down 
АвторСъобщение
Ian Brodie
Римлянин
Римлянин
Ian Brodie

Character sheet
божествен родител:: Марс
име на героя:: Иън Броди
половинка:: in love with Таная.

Ian Brodie - For the Legion. Empty
ПисанеЗаглавие: Ian Brodie - For the Legion.   Ian Brodie - For the Legion. Icon_minitimeВто Фев 18, 2014 9:39 pm

Име на Героя: Иън Антъни Броди
Години: (до 20 )
божествен родител: Марс
смъртен родител:Рея
История: През целият си живот,знаех какъв съм.Майка ми ми каза,че съм син на Марс и когато стана на 6,вълчицата Лупе ще ме отведе в лагер за деца на богове,като мен.Майка ми бе съвсем обикновенна смъртна жена,която по-късно се омъжи и сега имам сестричка.Лупе видя голям потенциал в мен,каза,че ще стана велик войн.Не исках да разочаровам никого,за това винаги давах най-доброто от себе си.Взех голямо участие по време на войната с Гея.Защитих приятелите си,домът си.Исках да накарам баща си Марс да се гордее с мен.След края на войната дори веднъж говорих с него,помня го сякаш беше вчера:
-Гордея се с теб,Иън.И не скърби за миналото.Те умряха да защитят каузата си.Умряха,като истински войни.
Загубих ума и дума от присъствието му.На боговете им бе забранено да имат контакт с децата си,затова бях почти сигурен че няма да го видя скоро отново.
-Благодаря ти...Марс.-не можех да му кажа татко?И как след като това бе богът на войната,а и нямахме никакъв предишен разговор.Но се радвах на одобрението му

снимка + лик на героя,който използвате:alex pettyfer
Ian Brodie - For the Legion. Tumblr_n164381jvx1sqm8oho1_500
Върнете се в началото Go down

Ian Brodie - For the Legion.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Mysticks RPG :: Персонаж :: We are Heroes!-
Идете на: