| Въпроси/Предложения | |
|
+6Mattias Zembler Eleventh's hour Mr. Coffin Pluton Proserpina Venus. 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Venus. god/goddess
Character sheet божествен родител:: родена от кръвта на Кронос,паднала в морето име на героя:: Венера/ гръцки аналог- Афродита половинка::
| Заглавие: Въпроси/Предложения Пон Фев 17, 2014 11:12 pm | |
| Ще се радвам да ви отговоря. | |
|
| |
Proserpina god/goddess
Character sheet божествен родител:: Церера и Юпитер (Деметра и Персефона) име на героя:: Персефона. половинка::
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Съб Фев 22, 2014 6:36 pm | |
| Какво представляват амазонките и каква е тяхната роля в рп-то? | |
|
| |
Pluton god/goddess
Character sheet божествен родител:: Реа и Кронус име на героя:: Плутон/Хадес половинка::
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Нед Фев 23, 2014 10:09 am | |
| Извинявам се за непрестанното досаждане, но ... скъпа админке, писах ти ЛС, моля те погледни го, защото искам да си пусна героя, но имам някои неясности, за които съм те попитал там. И другото, което мисля че ще е много удобно е да се сложи една лента с последните мнения, за да не гледаме постоянно къде се е сменила картинката, търсейки новите постове | |
|
| |
Venus. god/goddess
Character sheet божествен родител:: родена от кръвта на Кронос,паднала в морето име на героя:: Венера/ гръцки аналог- Афродита половинка::
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Нед Фев 23, 2014 10:28 am | |
| Хмм,ами следи последните постове в темите от портала? | |
|
| |
Pluton god/goddess
Character sheet божествен родител:: Реа и Кронус име на героя:: Плутон/Хадес половинка::
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Нед Фев 23, 2014 1:38 pm | |
| Не бях обърнал внимание на портала, мерси. Имам последен въпрос защо нямаме хора? Тъй като виждам, че още няма много потребители, мислех да си направя още един герой, ако има активност тия дни и докато гледах групите забелязах че нямаме група на обикновените хора, пък има различни страни и като гледам не се играе само в лагера. И още нещо, ще може ли да пускаме готови герои? | |
|
| |
Venus. god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Нед Фев 23, 2014 4:15 pm | |
| Не ми беше хрумвало за хората,но да ще направя.Както и тема за готови герои. | |
|
| |
Pluton god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Нед Фев 23, 2014 4:16 pm | |
| | |
|
| |
Venus. god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Сря Фев 26, 2014 3:38 pm | |
| - Proserpina написа:
- Какво представляват амазонките и каква е тяхната роля в рп-то?
Сега забелязвам този въпрос,но да отговоря.Амазонките са сплотена група жени,които водят свой собствен начин на живот,повечето са деца на богове,но има и обикновенни смъртни момичета.Амазонките също живеят и умират,не са безсмъртни,използват мъжете,като свои роби.Всички мразят мъжете,но с останалите полубогове се спогаждат и се бият на страната на доброто. | |
|
| |
Venus. god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Сря Фев 26, 2014 3:39 pm | |
| А и аз да ви попитам-какво мислите за новия скин? | |
|
| |
Pluton god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Сря Фев 26, 2014 4:24 pm | |
| Много е хубав, но има две странни неща - отгоре в навигацията към портала се е прикачила някаква картинка бутон, която не замества надписа, защото той си е там и седи някак неестествено. И другото, което е - на фона на черното и червеното, защо полето за писане е зелено | |
|
| |
Venus. god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Сря Фев 26, 2014 4:35 pm | |
| Ще махна тва на портала-сега до видях,а за зеленото-нз така ми се стори по-забавно,но ще го оправя ;д иначе мерси | |
|
| |
Pluton god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Сря Фев 26, 2014 4:36 pm | |
| А то не ми пречи, просто ми е доста странно в пълен контраст на дизайна е. | |
|
| |
Proserpina god/goddess
Character sheet божествен родител:: Церера и Юпитер (Деметра и Персефона) име на героя:: Персефона. половинка::
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Сря Фев 26, 2014 9:01 pm | |
| Може би е малко тъпо да питам, но така и не разбрах какви са тези Кохорти? | |
|
| |
Venus. god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Сря Фев 26, 2014 9:07 pm | |
| - Proserpina написа:
- Може би е малко тъпо да питам, но така и не разбрах какви са тези Кохорти?
Съжалявам,не съм видяла,че питаш Това са,като домове,отделни групи в които се обучават героите-всяка кохорта трябва да има по двама претори-главни момче и момиче,които да отговарят за останалите от кохортата си.Като започнат да се записват там хора,може да изберем и претори за всяка от кохортите.Мисля,че трябва да го напиша някъде да се вижда,но по-нататък | |
|
| |
Mr. Coffin god/goddess
Character sheet божествен родител:: Bellona&Thanatos име на героя:: Трешър Кофин/Плевел половинка::
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Чет Фев 27, 2014 4:57 pm | |
| Можем ли да използваме седемте смъртни гряха, ако те се броят за подчинени на героя ми и за духове/мини божества? | |
|
| |
Pluton god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Чет Фев 27, 2014 6:08 pm | |
| Имам проблем с чат бокса - полето е бяло, а самата кутия е черна ако пиша със светло не мога да видя какво пиша, ако пиша пък с тъмно, после като го постна и не се чете ... | |
|
| |
Venus. god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Чет Фев 27, 2014 7:12 pm | |
| Плутон-Нещо не мога да разбера,при мен е нормално?Я ми кажи пак на ЛС Кофин-какви са тези седем смъртни гряха? | |
|
| |
Mr. Coffin god/goddess
Character sheet божествен родител:: Bellona&Thanatos име на героя:: Трешър Кофин/Плевел половинка::
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Чет Фев 27, 2014 7:17 pm | |
| - Venus. написа:
- Кофин-какви са тези седем смъртни гряха?
Завист, Похот, Алчност, Гняв, Лакомия, Гордост, Мързел. За тези говорех. | |
|
| |
Venus. god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Чет Фев 27, 2014 7:39 pm | |
| Няма проблем,използвай ги. (: | |
|
| |
Mr. Coffin god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Чет Фев 27, 2014 8:41 pm | |
| Можете да направите тема със заетите и запазените ликове. Така всеки, който ще си прави герой ще се ориентира, и няма да стават обърквания. | |
|
| |
Venus. god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Чет Фев 27, 2014 8:43 pm | |
| да,мисля да го направя,ще е съвсем скоро. (: | |
|
| |
Eleventh's hour Римлянин
Character sheet божествен родител:: Лупа име на героя:: Гречън Шу половинка::
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Пет Фев 28, 2014 5:41 pm | |
| Изписва ми New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information. Какво да правя? | |
|
| |
Pluton god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Пет Фев 28, 2014 6:27 pm | |
| Извинявам се за намесата, ако нямам такова право. Eleventh's hour, сложила си някакъв линк, може би картинка, която не е между кода за картинки. Това понякога излиза и при кодовете, които хората ползват за героите си. След 7 дена ще можеш да го правиш или ако админката го махне, но ако нямаш търпение да си пуснеш героя, просто махни горе споменатите и всичко ще е ок. Надявам се, че съм помогнал | |
|
| |
Venus. god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Пет Фев 28, 2014 7:17 pm | |
| мислих че съм го оправила това със линковете,още ли не ви дава да публикувате такива? | |
|
| |
Proserpina god/goddess
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения Пет Фев 28, 2014 8:21 pm | |
| А имам въпрос. Защо сте писали като заети ликове само тези от темата на запазените, а тези които са си пуснали герои или са взети готови не сте ги пуснали? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Въпроси/Предложения | |
| |
|
| |
| Въпроси/Предложения | |
|