Mysticks RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

it's a brand new world here-Bloody & Adventures!

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Из града...

Go down 
АвторСъобщение
Джейсън
Делегацията
Делегацията
Джейсън

Character sheet
божествен родител:: Юпитер
име на героя:: Джейсън Грейс
половинка::

Из града... Empty
ПисанеЗаглавие: Из града...   Из града... Icon_minitimeПон Мар 17, 2014 10:09 pm

Ахх, Маями! Слънце, плаж, море, танци и още много! Но нека да започна с положителните (+) черти на този слънчев град. Ясно е, че почти всеки полубог е бил в Маями или поне се е опитал да отидем там.. Е, аз съм от тези "щастливци", ако изобщо може да се нарече така. 

Един ден, докато скучаех след поредната победа в игрите в лагера, ми дойде идеята да посетя Маями. Спонтанно, без никаква причина, просто ми се искаше да посетя Маями. Е, и го посетих, но след дълго лутане и търсене. 

Първо, отидох до плажа. Съблякох всичко (разбира се, че оставих поне нещо, де..) и отидох да поплувам. След около 15 минути в морето, реших да се излегна на плажа и да си стоя там докато забележат, че ме няма (което нямаше да е скоро..). Всички момиче ме заглеждаха докато минаваха покрай мен, а аз не се и учудих защо. Сексапилен съм си, какво да се прави.. Може би лежах на плажа около 2 часа и 30 минути и се отегчих - напълно! Реших да се разходя из града и да разгледам всичките му забележителности, но тениската ми я нямаше. Може би някое от момичетата, които минаваха я е взела?! Аз все пак си облякох късите панталони и тръгнах към центара.

И така стигнах до Даунтаун и банковия квартал в района на Брикел авеню. Но всъщност какво правя тук?! Върнах се обратно на плажа и взех друга посока. А-а, така става! Ето го и него парка "Maximo Gomez". Една игра на домино?!

След като победих няколко старчета на шах и на домино се запътих към New World Center. Там очаквам да видя нещо по-забавно.. Като например: клоун! Клоуните все пак за забавни, нали?! Точно преди да видя този "нов свят", полубоговете се сетиха и за мен, уау! И трябваше да се върна в лагреа, без дори да съм посетил New World-а!

Но нека сега ви запозная и с отрицателните (-) черти на този "слънчев град".. Не всичко ми вървеше като по вода..

Помните, че споменах ".. слънчев град.." – е, доста съм се объркал. Не че не е слънчево, но явно аз уцелих точно периода на валежите.. След като тръгнах към New World Center усетих капка върху тила ми.. А после? Е, после капката се умножи по доста, че да завали този пороен дъжд.. Разбирам да вали, но това си беше направо "поливане на цветята с маркуч" от страна на Посейдон.. Не стига, че се загубих в банковия квартал, а ми трябваше и дъжд.. Някак се зарадвах, когато разбрах, че идват за мен, но не посетих New World Center!! Защо?!?

Няма да се оплаквам, че не успях да видя клоун, но си беше "забавно" в Маями.. Е, само 3 часа съм прекарал там, но пак беше достатъчно! А следващият град, който ще посетя ще е Вашингтон! Дано поне там времето е хубаво!
Върнете се в началото Go down
https://mmoboom.wordpress.com/

Из града...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Из града..

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Mysticks RPG :: U.S. :: Съединените щати :: Miami-
Идете на: